اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد-راهبرد معاصر
تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم

اوجی: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد

جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  جواد اوجی وزیر نفت در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان محیط زیست و سخنگوی دولت، گفت: ۱۵۵ پروژه بلاتکلیف در دولت سیزدهم تکمیل شد.


وی افزود: با استفاده از توان داخلی این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسید  پروژه‌هایی که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود. 


 اوجی تاکید کرد: بیش از ۱۵۵ پروژه نیمه تمام به ارزش ۳۴ میلیاردر دلار با استفاده از توان داخلی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌هایی تکمیل شد که بیش از ۱۰ سال پیشرفت لاک‌پشتی داشتند و بلاتکلیف بود.


وزیر نفت ادامه داد: ارزآوری برای کشور در دولت سیزدهم انجام شد که مغفول مانده بود. جمع‌آوری گازهای مشعل، توسعه میادین مشترک نفتی، ذخیره سازی گاز که در دولت قبل مورد بی‌توجهی بود، در دستور کار قرار گرفت.


اوجی تاکید کرد: سابقه نداشته که در زمستان نیروگاه‌های ما به مشکل سوخت بخورند. تولید گاز کاهش پیدا کرده بود. مجوز‌ها را گرفتیم اما یک کشتی هم برای خرید و نگهداری مخازن و میعانات نفت اتفاق نیافتاد.


وی افزود: ما سالانه ۴۶۰ میلیون دلار بابت خرید و اجاره این کشتی‌ها هزینه می‌دادیم. از مهر ۱۴۰۰ چیزی به میعانات یا نفت روی آب اضافه نشد. تا پایان سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ هیچگونه میعانات گازی و نفت سنگین و فوق سنگین روی آب نداشتیم. 


وزیر نفت عنوان کرد: در زمستان ۱۴۰۰ با توجه به ناترازی در بحث گاز نه قطعی گاز نیروگاه‌ها رقم خورد و نه قطعی گاز در حوزه صنایع و بخش خانگی./ تسنیم

ارسال نظر